Σχόλια για το ceramic sun - ceramic cun - Υπέρυθρη θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία

Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γράψτε τα σχόλια σας για το ceramic sun
Σχoλιάστε το ceramic sun

Σχόλια

Ταξινόμηση
FacebookGoogle+MySpaceTwitterLinkedIn
Gravatar
ΕΡΣΗ λέει...
Ήθελα να ρωτήσω αν αυτός ο τρόπος θέρμανσης συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας, και συνεπώς εάν επιδοτείται...
Διαχειριστής:
Δεν θα ήταν δυνατόν η υπέρυθρη κεραμική θέρμανση \\\"ceramic sun\\\" να αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο λόγος είναι ότι είναι τόσο καινούργια, που δεν ήταν δυνατόν να τη γνωρίζει  ο εκάστοτε νομοθέτης.
Ωστόσο, γίνεται αναφορά για \\\"αυτόνομα συστήματα\\\". Έτσι, είναι καθαρά θέμα Μηχανικού που θα κάνει τη μελέτη για το ενεργειακό πιστοποιητικό. Αν οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο σπίτι στο σύνολό του ανεβάζουν ενεργειακή κατηγορία, τότε θα επιδοτηθεί. 
Κατά συνέπεια, απευθύνεστε στον ενεργειακό σας επιθεωρητή (αφού ούτως ή άλλως χρειάζεστε πριν από την ένταξη το ενεργειακό πιστοποιητικό) και του ζητάτε να σας ενημερώσει σχετικά με την δυνατότητα ένταξης του συστήματος θέρμανσης στο πρόγραμμα.

ceramic sun team
17th Σεπτέμβριος 2012 2:00pm
Gravatar
Killbill λέει...
Paides tin kalimera moy kai apo mena. erixsa mia matia edo mesa. endiaferon fainetai.Me ti dei ti ginete? Exsigeite ligo pls? thank
Διαχειριστής:
Γειά σου Killbill (fan του Ταραντίνο; Me too!)!
Λοιπόν, το θέμα της ΔΕΗ είναι μεγάλη ιστορία για να χωρέσει εδώ! Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία εικόνα;
1. Η τιμή της κιλοβατώρας χρεώνεται αρκετά φτηνά στην Ελλάδα (περίπου 0,09€, βλ. αναλυτικό λογ/μό της ΔΕΗ). Παρόλα αυτά, από την 1/1/2012 η ΔΕΗ έχει εντάξει τα λεγόμενα χαράτσια (κόστος κοινής ωφέλειας, μεταφοράς κλπ.) που χρεώνονται αναλογικά με την κατανάλωση.
2. Ωστόσο,  το τελικό κόστος της θέρμανσης με ceramic sun διαμορφώνεται και πάλι χαμηλότερα από κάθε άλλη μορφή θέρμανσης (π.χ. 40% κάτω από το πετρέλαιο)
3. Όσον αφορά τις προοπτικές: το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό με καθολική οικιακή και επαγγελματική χρήση και δεν πρόκειται ποτέ η τιμή του να ακολουθήσει τις αυξήσεις του πετρελαίου ή του αερίου, παράγεται στο σύνολό του στην Ελλάδα, δεν είναι χρηματιστηριακό προϊόν και δεν επηρεάζεται από τη παγκόσμια ζήτηση (βλ. πετρέλαιο, αέριο), είναι οικολογικό (αφού όλες οι Α.Π.Ε. παράγουν ρεύμα και σταδιακά η ηλεκτροπαραγωγή θα παράγεται από φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, υδροηλεκτρικά κλπ.).
Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι το μέλλον στην ενέργεια είναι το ρεύμα, αφού ήδη (σύμφωνα με μελέτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) μόνο τα φωτοβολταϊκά που λειτουργούν σήμερα, αναμένεται να εξοικονομήσουν για το 2012 περισσότερα από 230 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ τη διετία 2013-14! 
Περισσότερα στο σημερινό μας post στο http://www.facebook.com/ceramicsun και στο blog μας http://www.ceramicsun.blogspot.gr/search/label/ΥΠΕΡΥΘΡΗ%20ΘΕΡΜΑΝΣΗ .
Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως...

ceramic sun team

21st Αύγουστος 2012 11:36am
Gravatar
Διονυσία λέει...
Γεια σας και απο μενα. Το σπιτι μου είναι 160 τμ, περιπου ποια τιμη μπορει να φτασει αν βαλω τι δικη σας θερμανση;
Διαχειριστής:
Γεια σου Διονυσία! Η διαμόρφωση του κόστους είναι αποτέλεσμα μελέτης στο χώρο σου. Όχι, δεν είναι κάτι δύσκολο! Μας στέλνεις μία κάτοψη και σου κάνουμε τη μελέτη δωρεάν, για να διαπιστώσουμε πόσα σώματα και τι ισχύος πρέπει να τοποθετηθούν. Ωστόσο, αν ρωτάς ως τάξη μεγέθους το κόστος, σε ενημερώνω ότι για το ακριβότερο από τα σώματα που τοποθετούνται σε κατοικίες φτάνει τα 295€ και καλύπτει περίπου 15-18 τ.μ. Αν γίνεις φίλη μας στο facebook έως τις 10 Αυγούστου, προλαβαίνεις τη θερινή μας προσφορά και αποκτάς το ceramic sun με 249€!
ceramic sun team
1st Αύγουστος 2012 2:53pm
Gravatar
Elsa λέει...
Auto to bazis stin priza Kai doylevi?
Διαχειριστής:
Ακριβώς Έλσα! Αλλά υπάρχει και πιο διακριτικός τρόπος: απευθείας σύνδεση στο ρεύμα (μέσω κάποιου μπουάτ) και τοποθέτηση θερμοστάτη στον τοίχο. Θα χρειαστεί βέβαια η συμβολή κάποιου ηλεκτρολόγου, αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο ή χρονοβόρο!
ceramic sun team
21st Ιούλιος 2012 12:46am
Gravatar
Yannis λέει...
Τα πράγματα είναι απλά: απευθυνόμαστε μόνο στους συνεργάτες που φαίνονται στην ιστοσελίδα της ceramic sun.
20th Ιούλιος 2012 2:37pm

Πρόσθεσε σχόλιο

(never displayed)
 
Bold Italic Underline Strike Quote Line Bullet
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
Ειδοποίηση για νέα σχόλια μέσω e-mail.
 
Έχω διαβάσει και κατανοήσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. *
 
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και Προϋποθέσεις. *
 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού

Follow ceramicsun.gr on Facebook